workshops tassen maken

Design sessie

Jouw eigen tas designen, hoe uniek is dat!

In de design sessie met mij, bekijken we modellen, stoffen, hardware, ritsen en eigenlijk alles wat er bij jouw tas komt kijken.

Dit kan in het atelier van De TassenKas in Heemskerk, of online via een zoom meeting. Onze afspraak duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.

Voordat de design sessie plaatsvind, krijg je wat (heel erg leuk) huiswerk van me, zodat je al een beter beeld hebt van wat je wensen zijn. Dat huiswerk bestaat voornamelijk uit het bekijken van de info filmpjes over de verschillende modellen en materialen. Deze vind je op het You Tube kanaal van De TassenKas. Wanneer je op deze link klikt, kom je bij het info filmpje over hardware en tassenband: info filmpje over hardware en tassenband. De overige infofilmpjes vind je op de pagina van De TassenKas. 

Een design sessie vind altijd plaats wanneer je een tas besteld, zodat ik precies weet wat voor tas je wilt hebben! Je hoeft deze dus niet apart bij te boeken, het is inbegrepen bij de prijs van de tas die je besteld!

  • Als je nog twijfelt tussen modellen, kan ik je van goed advies voorzien als ik weet waar je je tas voor gaat gebruiken en wat je allemaal mee wilt nemen.
  • Na een sessie hebben we beiden precies voor ogen wat jouw wensen zijn en staat dat goed op papier.
  • Live of via zoom kan ik je stoffen en materialen laten zien. Dat is toch anders dan van een foto. Je ziet de kleuren en de texturen anders en dat maakt kiezen vaak makkelijker.
  • En het leukste: we leren elkaar een beetje kennen! Ik vind het superleuk om mijn klanten te leren kennen zodat ik ook een beetje kan voelen wat voor persoon je bent.