Welkom bij De Kas Designs!

Op deze pagina vind je mijn eigen modellen, waaronder De Justina!!!

Ik, Saskia vind het super om te werken met Piñatex, het leer van de ananas. Om die reden ben ik, naast de andere modellen die ik aanbied,  unieke tasontwerpen gaan maken. Inventief zijn met het Piñatex, daar gaat mijn hart sneller van kloppen! 

In mijn designs zijn veel ronde vormen te vinden. Rond doet mij denken aan de wereldbol, waar we zuinig op mogen zijn. Een ronde vorm is een zachte vorm. En een beetje extra zachtheid in de wereld kan geen kwaad. 

De modellen die ik zelf ontwerp zijn alleen in Piñatex te bestellen. In sommige modellen kan er een katoenen print aan de binnenzijde worden verwerkt. Dat bied je de mogelijkheid, naast alle kleurencombinaties die er met Piñatex te maken zijn, om je tas extra uniek te maken.

De voordelen van Piñatex op een rijtje:

  • Piñatex is 100% vegan. Het is gemaakt van de vezels van de bladeren van de ananasplant en dus een geheel plantaardig materiaal.   
  • De bladeren van de ananas worden beschouwd als afvalproduct van de ananasoogst. 
  • Door landbouwafval om te zetten in natuurlijk textiel, is er een sociale impact doordat er nieuwe banen gecreerd worden. Tevens heeft de ananasteler hierdoor een tweede inkomstenstroom.
  • Piñatex heeft een lage milieu-impact en een hoge sociale verantwoordelijkheid.
  • Een betere keuze voor een betere toekomst.

 Wil je meer weten over Piñatex? Neem dan een kijkje bij de productvideo die ik opnam, gewoon te vinden op You Tube!

Hier vind je de link naar de productfilm over Piñatex: productvideo Piñatex 

Je kunt hieronder je unieke TassenKas design bestellen! Veel shopplezier!

Toont alle 6 resultaten