Welkom bij alle modellen!

 

Op deze pagina vind je de modellen die ik speciaal voor jou maak. De modellen zijn van andere patroon designers, die ik gebruik met toestemming van deze designers. Het model dat je hier zie, is de look en feel van het model dat ik uitkoos. Jij kiest hieruit jouw perfecte model en je kiest van welk stofmateriaal het gemaakt wordt.

En mocht je nu niet kunnen kiezen, neem dan makkelijk contact met me op via een email, een appje of het contactformulier! Ik help je heel graag op weg met het kiezen van het perfecte model voor jou! 

Wanneer je al precies weet wat je wilt, dan plan je na het afrekenen van je tas een design sessie met mij in. Daarin kies je je kleuren uit en plannen we welke kleur waar komt.

Wanneer je je gaat kiezen tussen de verschillende soorten stofmaterialen, is het handig als je weet wat wat is. Daarom vind je hieronder een overzicht van het soort stof en waar het geschikt voor is. Lees het vooral goed door voordat je je keuze maakt. 

Veel shopplezier!

Stofmaterialen die horen bij de standaardprijs:
Kunstleer.

Kunstleer bestaat uit een laag stof, microvezels of polyester met daarop een synthetische laag, zoals polyurethaan. Dit wordt gewonnen uit aardolie en is dus een plastic. De belangrijke eigenschappen van kunstleer is dat het vegan is, er komt geen dier aan te pas. De investering is minder groot dan een ander vegan leer. Het is afneembaar met een nat doekje en dus makkelijk schoon te houden. Het is sterk. Kunstleer is verkrijgbaar in een heel aantal uni kleuren. Klik hier voor de infofilm over kunstleer: infofilm over kunstleer.

Polyester canvas.

Polyester canvas is een heel soepele stof.Het is sterk, lichtgewicht en heeft een waterafstotende coating. Dat betekend dat het tegen een spat water kan. Groot voordeel is dat de stof op 30 graden in de wasmachine kan en dus kan je tas in de was! Polyester canvas is verkrijgbaar in een flink aantal uni kleuren. Klik hier voor de infofilm over polyester canvas: infofilm over polyester canvas

Canvas.

Canvas is meestal gemaakt van 100% katoen. Het is dikker en sterker als een gewoon katoen, waardoor het wat meer kan hebben. Canvas kan zowel aan de binnenkant van de tas gebruikt worden, Canvas heeft als voordeel dat het in de wasmachine gewassen kan worden. Een nadeel is dat het water doorlaat wanneer het niet verder behandeld wordt. Maar daar is natuurlijk een oplossing voor. Canvas is er in heel veel kleuren en ook in printjes. Je kunt er oneindig veel mogelijkheden in vinden. Klik hier voor de infofilm over canvas: infofilm over canvas

Stoffen die apart geprijsd staan:

Pinatex.

Piñatex is leer gemaakt van de vezels van de bladeren van ananasleer. Nadat de ananassen zijn geoogst, worden de bladeren gewassen en gedroogd. Hier wordt Piñafelt van gemaakt, en dat is de basis voor al het Piñatex leer. Het leer is sterk, licht van gewicht en waterafstotend. Het is 100% vegan en zeer milieuvriendelijk gemaakt. Het is makkelijk schoon te maken met een nat doekje. Dit materiaal is de meest duurzame optie van De TassenKas. Piñatex is verkrijgbaar in een flink aantal uni kleuren.
Hier vind je de link naar de productfilm over Piñatex: productvideo Piñatex

Cactusleer.

Cactusleer wordt gemaakt van de Nopal cactus in Mexico. De grote bladeren worden afgesneden, zonder de plant te beschadigen. Hierdoor kan deze gewoon verder groeien. De vezels van de bladeren van de plant zijn de basis voor het cactusleer. De stof is waterafstotend en erg sterk. Het is makkelijk schoon te maken met een nat doekje en is 100% vegan. Cactusleer is verkrijgbaar in een aantal uni kleuren. Klik hier voor de infofilm over cactusleer: infofilm over cactusleer

Toont alle 11 resultaten